Ibidi produktnyheter

Oppdag 18 kammer for kostnadseffektiv cellekultur og høyoppløselig mikroskopi

 

Utfør høyoppløselig, kostnadseffektive cellekultureksperimenter med ibidis nyeste innovative labware teknologi, µ-Slide 18 Well familien.

Med sin tynne ibidi Polymer Coverslipbunn gir µ-Slide 18 Well mulighet for utmerket celleadhesjon. I tillegg har den det høyeste optiske kvalitet og er ideell for en rekke mikroskopiske teknikker, for eksempel konfokal mikroskopi.

For forskere som utfører spesielle mikroskopiske applikasjoner, for eksempel superoppløselig mikroskopi, har ibidi µ-Slide 18 Well bunnglass med #1.5H D 263 M Schott glass. Den er også tilgjengelig som en sticky-slide 18 kammer uten bunn, noe som gjør det mulig for forskere å montere hvilken som helst valgt underlag.

Hele µ-Slide 18 Well familien er ideell for eksperimenter med små celletall og lave reagensvolum. Avstanden mellom de enkelte kammerveggene minimerer eventuell kammerprøve og forurensning fra kammer til kammer. Forskere som ønsker å teste en av µ-Slide 18 kammer variasjonene med egne eksperimenter, kan be om gratis vareprøve på ibidi.com.

Du bestiller gratis vareprøve på ibidi sin hjemmeside ved å trykke her (engelsk)

  1. µ-Slide 18 Well Polymer Coverslip (ibiTreat and Uncoated)
  2. µ-Slide 18 Well Glass Bottom
  3. sticky-Slide 18 Well