Inter Instrument logo

 

 

Personvernerklæring – 8.5.2018

Denne personvernerklæringen angir retningslinjene våre og beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om våre kunder og om besøkende på våre hjemmesider, hvordan og hvorfor vi samler inn og bruker opplysningene samt hvordan vi ivaretar våre kunders rettigheter og reglene i personvernlovgivningen.

Innsamling, lagring, sammenstilling, utlevering og annen behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Loven stiller bl.a. strenge krav til konfidensialitet og sikkerhet ved behandling av personopplysninger. Datatilsynet fører tilsyn med loven. «Personopplysninger» er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en fysisk person, f.eks. navn, bostedsadresse og epostadresse.

Behandlingsansvarlig

Inter Instrument AS er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Kontaktinformasjon til Inter Instrument AS finner du helt nederst i denne personvernerklæringen.

Hvilke typer personopplysninger som behandles

Inter Instrument AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer eller opplysning om personlige betalingskort.

Eksempler på data som innhentes og lagres i vår Mamut database:

  • Universitets og institutts navn eller firmanavn
  • Kontaktpersoner
  • Adresse til universitetet eller firma
  • Telefon og e-post adresser

Dersom vi mottar opplysninger fra deg i forbindelse med at du samtykker til å (i) motta nyhetsbrev og oppdateringer, eller (ii) delta i liknende aktiviteter, lagrer vi disse opplysningene.

Vi bruker følgende analyseverktøy:

  • Google Analytics
  • MailChimp

Formålet med behandlingen – hva opplysningene brukes til

Data lagres først og fremst for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Opplysningene setter oss samtidig i stand til å kunne analysere, tilpasse og forbedre vårt tjenestetilbud og vår kommunikasjon med deg. Opplysningene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon fra tredjeparter.

Hvordan vi beskytter opplysningene

Vi arbeider planlagt og systematisk med å ivareta informasjonssikkerhet og benytter så vel tekniske som organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte de lagrede personopplysningene mot uautorisert tilgang og bruk. Inter Instrument deler ikke personopplysningene med tredjeparter.

Informasjonskapsler og sporingsbilder

Når du besøker våre nettsider registrerer vi automatisk informasjonskapsler (cookies), sporingsbilder og IP-adresse.

Informasjonskapsler er små datafiler som lagres på enheten din når du surfer og bruker nettsteder og tjenester på internett. Et sporingsbilde (pikseltagg) er et usynlig merke plassert på enkelte internettsider.

Vi bruker informasjonskapsler bl.a. for å måle trafikken på våre nettsider og få informasjon om hvilke deler av vårt nettsted som er mest besøkt til hvilke tider, hvordan de besøkende navigerer i nettstedet og varigheten av besøkt. Hovedformålet med dette er å sikre og forbedre ytelsene og funksjonaliteten til nettstedet. Sporingsbilder brukes til liknende formål, men også for å gi oss informasjon om hvordan vår markedsføring fungerer.

Du kan angi at nettleseren skal varsle deg før du mottar en informasjonskapsel, slik at du kan bestemme om du vil godta den. Du kan også angi at nettleseren automatisk deaktiverer informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet vårt hvis informasjonskapsler er deaktivert.

Koblinger til andre nettsteder og tjenester

Nettsidene våre kan inneholde lenker til andre nettsteder og enkelte av våre tjenester kan gi deg tilgang til tjenester fra tredjeparter. Inter Instrument AS er ikke ansvarlig for slike eksterne nettsteder.

Kontaktopplysninger

For spørsmål som gjelder personvernerklæringen eller bruk av personlig informasjon, informasjonskapsler eller lignende teknologi, kan du kontakte oss på e-postadressen salg@interinst.no. Du kan også benytte følgende kontaktopplysninger:

Inter Instrument AS /personvernombud

OH Bangs vei 51

1328 Høvik

Telefon: 67 10 79 60