Workshop - 7. Mars 2018 Bergen: Digital Pathology solutions med Hamamatsus nye NanoZoomer S360

DATO: 7 mars 2018
STED: Bergen, Scandic Byparken Hotell, møterom Tornøegaarden
Tid: 14:00 til 19:00

Påmelding innen 31 Januar 2018: 
E-post: salg@interinst.no
Online: Eventbrite

Vi ønsker med dette å invitere til vår workshop om Digital Pathology solution i Bergen 7. mars 2018, i begynnelsen av Årsmøtet, Den Norske Patologiforeningen 7-9 mars.
Her vil vi introdusere den nye Hamamatsu S360 skanneren, samt hele spekteret av skannere fra Hamamatsu. De er teknologiledere innen digital patologi med sine dokumenterte, raske og svært pålitelige skanningsløsninger. Hamamatsus skanner portefølje er også kjent i Skandinavia som Oncotopix® Scan.
Familien av «whole slide» skannere dekker alle behovene til et laboratorium, fra de små til de store. Skannere gjør det mulig å raskt lage digitale bilder med høy oppløsning på hele snitt, for å lese, annotere, lagre, gjenfinne, analysere og dele bilder via et nettverk for å hjelpe konsultasjon, diagnostik og lagring av dokumentasjon/rapportering.

Workshoppen vil gi kunnskap og innsikt om alle våre «whole slide» skannere, samt integrasjonen til klinisk arbeidsflyt og LIS/LIMS, VNA og PACS. Under Workshoppen vil det bli praktiske demonstrasjoner, nettverk bygging og et lett måltid.

Vår samarbeidspartner: