Komplette løsninger for digital snitt skanning, både for forskning og klinisk bruk.

Klikk her for Hamamatsus snittskannere

Inter Instrument AS leverer komplette løsninger for digital snitt skanning, både for forskning og klinisk bruk. Vi har over 10 års erfaring og samarbeider med Visiopharm A/S og LRI AB i Sverige som er blant Europas mest erfarne på dette feltet.

Vi leverer fleksible løsninger som kan integreres til LIS systemer og andre databaser som ønsket.

Vi er leverandør for Hamamatsu i Norge og deres skannere er blant markedets beste med høyest skanning hastighet, samtidig som bildekvaliteten er av ypperste klasse. Hamamatsu’s skannere er egnet til både forskning og klinisk bruk, hvorav en modell kan ha fluorescens i tillegg. Dette utstyret kan også enkelt settes på ved en senere anledning. Skannerne kommer i forskjellige størrelser slik at de dekker de forskjellige behov.

Digital snittskanning handler også om lagring, bildeanalyse og deling av bilder. Av den grunn har vi en komplett programpakke løsning som dekker klinisk og forsknings bruk med databaseprogram for behandling av bilder og data, samt for analyse av bildene. Vi leverer database systemer fra Hamamatsu slik at vi har fullstendig frihet til hva kunden måtte ønske, og frihet til å håndtere bilder fra forskjellige typer skannere. Vi leverer avansert bildeanalyse programvare fra Visiopharm som er eksperter på feltet med mye erfaring. Visiopharms programvare er lett å bruke og gir verdifull informasjon og data.

Hamamatsu_Photonics_company_logo.svg

Visiopharm logo_large