Digitalkamera til mikroskop

Vi tilbyr et bredt spekter av digitale kamera til mikroskopi. Fra fargekamera i HD oppløsning til avansert og meget sensitive høyhastighets monokromkamera.

Det er viktig å velge kamera som passer til mikroskop og behov enten i biologi eller industri. Nikons DS-Fi3 kamera er et meget allsidig fargekamera med 5,9 megapiksler og god lysfølsomhet. Kameraet kan brukes til mange applikasjonen, som for eksempel histologi eller immunfluorescens.

Vi betraktes som spesialister på mikroskop og sørger for å tilby tilsvarende kvalitet på våre mikroskop kameraer. For deg betyr dette topp kvalitet og presisjon i hverdagen.

Nikon DS1000 egner seg meget godt som erstatning av en diskusjonsbro. Den krever ingen pc, bare en skjerm med HDMI inngang. Brukere slipper å vente til PC har kommet i gang og må heller ikke tenke på noe som Windows oppdatering.

For deg med spesielle behov for mikroskop kamera

For mer spesielle behov, som for eksempel live cell imaging, selger vi monokromkameraer som DS-Qi2 fra Nikon eller enda mer spesialiserte kameraer fra tredjeparts leverandører som for eksempel Teledyne Photometrics.

Seriøs og anerkjent distributør av mikroskop kamera

Inter Instrument AS har vært distributør av Nikon i over 30 år, her til lands, og anerkjennes for vår kvalitet. Vår spesialitet er å tilpasse mikroskop for ulike behov, spesielt da digitalkamera blir stadig mer etterspurt i klinisk og i forskningsområder.

Service på kamera- og digitalkamera for mikroskop

Vi benytter vår kompetanse og erfaring i forbindelse med service på våre produkter. Et godt kamera til mikroskop er ment for å vare, og vi sørger for at den befinner seg i beste velgående. Vi utøver service på stedet, men også på våre servicekontor i Høvik.

Du er velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre digitalkamera til mikroskop.