Ny samarbeid mellom Inter Instrument AS og Confocal.nl

Basert i Nederlande utvikler og produserer Confocal.nl innovative og kostnadseffektive konfokalmikroskop. Confocal.nl løsninger dekker nisjer og prisområde som ikke fylles av Nikon høy-end konfokal produkter som AX/AXR konfokal.

Det første produkte lansert av Confocal.nl er RCM (re-scan confocal microscope), en super-oppløsnings konfokal mikroskop med høy følsomhet, oppløsning opptil 120nm, 2x bedre enn vanlig konfokal. Det finnes nå også RCM 2 med 2x høyere hastighet, og RCM 2.5 med nær-infrarød laser (785nm) eksitasjon. Confocal.nl nyeste produkt NL5 er en re-scanning slit skanner med høy hastighet (opptil 25 bilder per sekund med 2kx2k piksler oppløsning). Det første systemet ble tidligere i år installert ved Universitet i Tromsø for å studere organoider i 3D.

Alle Confocal.nl produkter kan oppgraderes på eksisterende mikroskop, f.eks. Nikon Ti2 serie eller opprett Nikon Ni og er støttet i NIS-Elements programvaren. Det er også mulig å fortsette å bruke kamera i «bypass mode» til vanlig lysfelt, fasekontrast, epi-fluorescens mikroskopi.

Inter Instrument er eksklusivt distributør av Confocal.nl produkter i Norge.

For mer informasjon om Confocal.nl produkter besøk også deres nettside (engelsk): https://www.confocal.nl/

Eller tar kontakt med oss!