Totalleverandør av mikroskop i Norge

Siden vår oppstart i 1975 har vi opparbeidet oss et velkjent rennommé for bransjer med behov for mikroskop. For oss har kvalitet alltid vært et viktig nøkkelord i vårt daglige arbeid. Dette har medført til at vi kun benytter oss av produsenter med tilsvarende filosofi som oss selv.

I vårt sortiment finner du alt fra student mikroskop til avanserte forskningsmikroskop. Hos oss kan du skreddersy alle våre mikroskoper til nettopp dine formål.

Rikelig med tilbehør

Som spesialister på mikroskop sørger vi for å tilby alt nødvendig utstyr. Hos oss finner du tilbehør som kamera, kamera adapter, mikromanipulator, mikroinjektor, lamper, fluorescenslyskilder, fluorescensfilter, motoriserte bord, varme og kjølebord, anti vibrasjons bord, inkubator.

Selv kvalitet krever vedlikehold

Mikroskop som blir tatt i bruk ofte er utsatt for ansamling av smuss, støv og immersjonsolje. Over tid kan dette medføre til redusert klarhet og skarphet i bildet. I tillegg øker farene for skader og slitasje betraktelig.

Våre sertifiserte og serviceinnstilte medarbeidere hjelper deg med overhaling og grundig vedlikeholdsarbeid av dine mikroskoper, uansett merke.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med Inter Instrument AS for mer informasjon vedrørende våre mikroskoper.